Rapeks dobio šampionski pehar

Tribine su bile prepune, derbi je bio u toku , a na poluvremenu magična “Mobileleland liga”, koja je pod okriljem jedinog pravog matičnog saveza( FSCG), još jednom je dokazala svoj puni legitimitet
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2013. 17:45h

Mečevi 11. kola najjače u istoriji “Mobileland lige” protekli su u sjenci velikog događaja na stadionu SRC “Bombonjera“. Naime, svečano i šampionski je juče bilo u ovom primorskom gradu. Baš onako kao je obećano i kako se očekivalo.

Tribine su bile prepune, derbi je bio u toku, a na poluvremenu magična “Mobileland liga”, koja je pod okriljem jedinog pravog matičnog saveza (FSCG), još jednom je dokazala svoj puni legitimitet.

Generalni sekretar Južne fudbalske regije Milan Raičković u svečanoj atmosferi i uz gromoglasne, ali i iskrene aplauze objektivne barske publike (i ostalih timova) predao je pehar šampiona podsaveza, kapitenu amaterskog prvaka Južne regije u malom fudbalu, barskom Rapexu - Samiru Dibri (podsjećanja radi završni turnir je tokom vikenda održan u Herceg Novom).

Od strane matične organizacije FSCG zahvalnicu za doprinos razvoju malog fudbala, takođe od gospodina Raičkovića, primio je predstavnik i sponzor firme Rapex - mladi i perspektivni barski privrednik Alen Đeljošević.

Lijep gest napravili su i organizatori najbolje crnogorske lige u malom fudbalu.

U ime UO plaketu zahvalnosti za podršku organizaciji lige koja u Crnoj Gori postoji punih sedam godina, i ima preko 540 registrovanih igrača, ali i koja je bila primjer i model svim ostalim takmičenjima koje se organizuju u Crnoj Gori i kojih je na sreću sve više, drugom čovjeku Regije Milanu Raičkoviću predao je ugledni barski novinar i član takmičarske komisije lige Ilija Kovačević.

Nadamo se da će i onaj šampionski pehar iz Podgorice, na kraju godine, biti proslavljen i zaliven šampanjcem baš kao i sinoć u Baru.

A što se samih duela tiče, bilo je kao i uvijek, borbeno, otvoreno i neizvjesno. I što je najvažnije fer i korektno bez ijednog i manjeg incidenta.

Favoriti su, utisak je opravdali svoje uloge, ali je bilo i smjena na vrhu. I to u oba ranga.

Helena je trijumfom nad Lukom Bar po prvi put postala lider grupe A.

U sjajnom, muškom i „atomskom“ fudbalu timova Pub-a Living Room&Casina Volcano i Komerca Keke&Polo, možda i najpravednije - pobjednika nije bilo 3:3.

Iako je lako moglo biti drugačije. Hemosan& Sutomore je konačno odigrao kako zna i umije, a ostale ekipe je počela da „brine“ odlična forma tima PJP Bar, koja je dobila novi meč u nizu.

Portofino& Must Have je konačno prekinuo lošu seriju, prije svega zahvaljujući povratku nakon povrede odličnog Bubića.

Bonus video: