Mijatović posjetio Fudbalski savez Crne Gore

Bivši sportski direktor Real Madrida je iskoristio priliku da čestita crnogorskoj fudbalskoj reprezentaciji na sjajnim rezultatima ostvarenim u kvalifikacijama za SP u Brazilu
63 pregleda 13 komentar(a)
Predrag Mijatović i Dejan Savićević, Foto: Fudbalski savez Crne Gore
Predrag Mijatović i Dejan Savićević, Foto: Fudbalski savez Crne Gore
Ažurirano: 26.04.2013. 14:29h

Jedan od najboljih crnogorskih fudbalera svih vremena Predrag Mijatović iskoristio je kratak boravak u Podgorici da posjeti Fudbalski savez Crne Gore, saopšteno je iz crnogorske "kuće fudbala".

Mijatovića su ugostili predsjednik FSCG Dejan Savićević, njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Jugoslavije, i generalni sekretar Momir Đurđevac.

Bivši sportski direktor Real Madrida je iskoristio priliku da čestita crnogorskoj fudbalskoj reprezentaciji na sjajnim rezultatima ostvarenim u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Mijatović je izrazio uvjerenje da će uspješna serija biti nastavljena i u preostale četiri utakmice u ovom kvalifikacionom ciklusu.

Predsjednik Savićević i generalni sekretar Đurđevac upoznali su Mijatovića sa planovima FSCG za naredni period, vezanim za reprezentativne aktivnosti, ali i za izgradnju Kuće fudbala na Starom aerodromu, navodi se u saopštenju FSCG.

Bonus video: