Delio Rosi: Ako bude prilike, rukovaću se sa Ljajićem

"Ako se ukaže prilika rukovaćemo se, ali neću ga tražiti da to učinim. On je protivnik kao i svaki drugi i fudbaler koga poštujem. Rekli su mi da je od tada mnogo sazrio", rekao je Rosi
0 komentar(a)
Rosi, Foto: REUTERS
Rosi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.04.2013. 14:06h

Trener Sampdorije Delio Rosi rekao je danas da je spreman da se rukuje sa Ademom Ljajićem - fudbalerom Fiorentine koga je udario prošle sezone.

Rosi je prošle sezone bio trener Fiorentine, a uprava kluba ga je otpustila poslije utakmice sa Novarom jer je udario Ljajića.

On je u prvom poluvremenu utakmice sa Novarom izveo Ljajića iz igre, nakon čega je fudbaler ironično aplaudirao. To je razbjesnilo Rosija pa je udario sprskog fudbalera.

Oni će se za vikend ponovo sresti, kada dvije ekipe u nedjelju u Đenovi budu igrale prvenstvenu utakmicu.

"Nisam se čuo sa Ljajićem od tog incidenta. Ako se ukaže prilika rukovaćemo se, ali neću ga tražiti da to učinim. On je protivnik kao i svaki drugi i fudbaler koga poštujem. Rekli su mi da je od tada mnogo sazrio", rekao je Rosi italijanskim medijima.

"Ni prije nisam ništa imao protiv njega, a nemam ni sada. Priznajem da je to bio užasan incident, ali tada je i završen. Poslije utakmice se ništa nije dogodilo", dodao je on.

Ljajić je ove sezone odigrao 25 prvenstvenih utakmica i postigao sedam golova.

Bonus video: