Ture na kraju sezone odlazi iz Mančester sitija

"U Sitiju sam skoro četiri godine, u dvije fantastične sezone sam mnogo igrao i uživao u klubu sa bratom (Jaja Tureom). Nedostajaće mi te stvari", rekao je Kolo Ture
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2013. 09:33h

Fudbaler Mančester sitija Kolo Ture rekao je da će na kraju sezone napustiti klub, ali da se nada da će ostati u engleskoj Premijer ligi.

Ture je 2009. godine iz Arsenala prešao u Siti, ali nije uspio da se izbori za mjesto u prvom timu, a uprava kluba mu nije ponudila novi ugovor.

"U Sitiju sam skoro četiri godine, u dvije fantastične sezone sam mnogo igrao i uživao u klubu sa bratom (Jaja Tureom). Nedostajaće mi te stvari", rekao je Kolo Ture, prenijeli su danas mediji.

"Moja porodica je ovdje, djeca idu u školu, ali klub mi ništa nije ponudio i moram da razmišljam o budućnosti. Moj prvi izbor je Engleska, želim da ostanem jer tu živim 10 godina. Volim engleski fudbal - zbog njega sam počeo da se bavim tim sportom", dodao je fudbaler Obale Slonovače.

Kolo Ture je priznao da je ove sezone gradski rival Junated mnogo bolji i da je zaslužio da osvoji titulu u Premijer ligi.

"Bili su konstantni, imali su više koncentracije. Mi smo izgubili motivaciju i to nas je koštalo titule. Moramo od prve od posljednje utakmice da budemo odlučni, kao što smo bili prošle sezone. Svaka utakmica u Premijer ligi je teška, možete da pobijedite Čelzi, a onda da izgubite od Vigana", rekao je on.

Bonus video: