Hajnkes: Izvanredno!

"Nikad neću predriblati četvoricu igrača, ali sam dovoljno dobar da u svakoj utakmici pretrčim 13 kilometara", rekao je Tomas Miler, dvostruki strijelac
3 komentar(a)
Jup Hajnkes, Foto: Reuters
Jup Hajnkes, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.04.2013. 11:48h

U Bajernu vlada euforija poslije razbijanja Barselone u prvom polufinalnom duelu Lige šampiona (4:0).

Čudesna ovosezonska dominacija Bajerna u svim takmičenjima tako se nastavila i u sudaru protiv najmoćnije svjetske ekipe u posljednjih deset godina.

"Naravno da smo svi srećni zbog pobjede, posebno zbog tolike razlike, ali znamo da je pred nama još 90 minuta u Španiji", rekao je trener Jup Hajnkes, ali je nakon toga s pravom i pun ponosa priznao:

"Mislim da je ovo izvanredno, kao i fudbal koji igramo od početka sezone".

Izvršni predsjednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige je bio van sebe od sreće.

"Ekipa je odigrala fantastično. Ovakvu noć nisam nikad doživio i još dugo neću. Pobijediti sa 4:0 protiv najboljeg tima na svijetu, to je poput sna", priznao je Rumenige.

Sve Bajernove goleade ove sezone

Dvostruki strijelac Tomas Miler je pogotke posvetio onima koji u njemu ne vide velikog igrača.

"Nikad neću predriblati četvoricu igrača, ali sam dovoljno dobar da u svakoj utakmici pretrčim 13 kilometara. I u ovom meču sam dao svoj doprinos, naravno bilo je vrlo dobro. Ovo je rezultat iz snova, ali često smo mogli vidjeti kakvu energiju Barsa ima na "Nou Kampu".

I počasni predsjednik Bajerna, legendarni Franc Bekenbauer, bio je u snovima.

"Ni u najluđim snovima nismo mogli da očekujemo ovakav rezultat. Vjerujem da postoji dobra šansa da gledamo njemačko finale.

Bonus video: