Kavani "svetac" za 63 miliona eura?

Francuski mediji javljaju da je sve što Matadora dijeli od dresa Pari Sen Žermena zeleno svijetlo Karla Anćelotija, ali niko ne sumnja da će Italijan potvrditi takav transfer
2 komentar(a)
Edinson Kavani, Foto: Reuters
Edinson Kavani, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.04.2013. 18:07h

Pari Sen Žermen je "upecao" još jednu krupnu ribu, najavljuju francuski mediji.

Ovog puta ogromni novac "svetaca" je opio Napolitance pa je izgleda sve gotovo oko prelaska Edinsona Kavanija na Park prinčeva.

Kako je javio radio "Monte Karlo", Urugvajac će na ljeto stići u Grad svjetlosti, jer su Parižani spremni da ponude 63 miliona eura, koliko je nedavno vlasnik Napolija Aurelio de Laurentis postavio kao klauzulu. Navodno, odlični napadač će potpisati četvorogodišnji ugovor i dobijaće devet miliona eura po sezoni u novom klubu...

Francuski mediji javljaju da je sve što Matadora dijeli od dresa Pari Sen Žermena zeleno svijetlo Karla Anćelotija, ali niko ne sumnja da će Italijan potvrditi takav transfer.

Kavani je već dva ljeta jedan od najtraženijih napadača na planeti, a evropsku karijeru je počeo 2007. u Palermu. On je član Napolija od 2010. i za taj klub je odigrao 134 utakmice i postigao 98 golova.

Bonus video: