Mino Raiola: Možda Ibrahimović napusti PSŽ

"Transfer je vjerovatan ukoliko se dogode neočekivane promjene, odnosno ukoliko klub napusti trener Karlo Anćeloti, a uprava ne pojača ekipu za narednu sezonu", rekao je Mino Raiola
1 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Zlatan Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.04.2013. 12:26h

Napadač Pari Sen Žermena i reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović (31) mogao bi na kraju sezone da napusti redove francuskog prvoligaša.

Iako je tek na početku ove sezone stigao na "Park prinčeva", Ibrahimović bi već ovoga ljeta mogao da promijeni mjesto prebivališta. Veliki interes za njega su pokazali Mančester siti i Juventus, a prema riječima njegovog menadžera Mina Raiole, nijedna opcija nije isključena.

"Trenutno proučavamo sve ponude. Naravno da bi Zlatan mogao i da ostane u Parizu, ali transfer je vjerovatan ukoliko se dogode neočekivane promjene, odnosno ukoliko klub napusti trener Karlo Anćeloti, a uprava ne pojača ekipu za narednu sezonu", rekao je Mino Raiola.

PSŽ, koji je na korak do osvajanja titule prvaka Francuske, je ove sezone svoj put u Ligi šampiona stigao do četvrtfinala "porazom" od Barselone na gol-razliku (2:2 u Parizu, 1:1 u Barseloni).

Bonus video: