Austrijanci testiraju "sokole"

Selektor Miljenović kazao je da crnogorska selekcija neće biti kompletna, navodeći da neće moći da računa na Žarka Grbovića i Idriza Toskića
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2013. 16:42h

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je danas spisak igrača za prijateljski meč sa Austrijom.

Duel crnogorskih i austrijskih omladinaca biće odigran 24. aprila, na terenu trening kampa Fudbalskog saveza na Starom aerodromu.

Miljenović je pozvao 18 fudbalera. Na spisku su:

Golmani- Marko Kordić (Vojvodina) i Vuk Stijepović (Zeta),

Odbrambeni igrači - Jovan Bošković (Lovćen), Ilija Tučević (Grbalj), Jovan Baošić i Miloš Milović( Mogren), Danilo Šarkić(Sošo) i Aleksandar Paljević (Mladost),

Vezni igrači - Marko Ilinčić i Marko Kažić (Budućnost), Marko Janković (Teleoptik), Jovan Čađenović (Partizan), Mirnes Pepić (Rojtlingen), Miloš Vučić (Sutjeska) i Stefan Nedović (Mogren),

Napadači - Lazar Lalošević (Mogren), Boris Cmilajnić (Budućnost) i Vladan Karadžić (Sutjeska).

Selektor Miljenović kazao je da crnogorska selekcija neće biti kompletna, navodeći da neće moći da računa na Žarka Grbovića i Idriza Toskića.

"Grbović neće nastupiti zbog povrede, dok Toskić nije dobio dozvolu kluba da se priključi reprezentaciji. Na spisku neće biti ni Nebojše Kosovića i Aleksandra Boljevića koji će u kvalifikacijama nastupati za mladu reprezentaciju", rekao je Miljenović u izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza.

On je kazao da će predstojeća utakmica biti dobra provjera forme kandidata za omladinsku selekciju.

"Duel sa Austrijom biće još jedna u nizu provjera koje nas očekuju do kvalifikacija koje se igraju u septembru. Igramo samo jednu utakmicu, što nam ne odgovara, jer bi kroz dvije imali mnogo više prostora da provjerimo formu pozvanih igrača. Imali smo već priliku da igramo protiv njih, znamo da se radi o kvalitetnoj reprezentaciji", rekao je Miljenović.

Omladinski reprezentativci okupiće se u ponedjeljak u hotelu M Nikić.

Bonus video: