Bekam još ne razmišlja o povlačenju

Bivši kapiten reprezentacije Engleske rekao je da su ga vlasnik kluba Naser al-Kelaifi i trener Karlo Ančeloti pitali da li će ostati na Parku Prinčeva i sljedeće sezone
1 komentar(a)
Dejvid Bekam, Foto: Beta/AP
Dejvid Bekam, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.04.2013. 12:23h

Fudbaler Pari Sen Žermena Dejvid Bekam rekao je danas da još ne razmišlja o povlačenju i dodao da su ga trener tog kluba i vlasnik pitali da li želi da ostane u klubu i sljedeće sezone.

"U maju ću napuniti 38 godina i s vremena na vrijeme me mnogi podsjete na to. Ali, uživam u fudbalu i sve dok je tako nastaviću da igram. Ljudi pitaju kada ću se povući... O tome još ne razmišljam i odlučiću kada bude pravo vrijeme za to", rekao je Bekam za Skaj Sport.

Bivši kapiten reprezentacije Engleske rekao je da su ga vlasnik kluba Naser al-Kelaifi i trener Karlo Ančeloti pitali da li će ostati na Parku Prinčeva i sljedeće sezone.

"Ugovor mi ističe na kraju sezone, a svi me pitaju da li ću nastaviti da igram. Vlasnici i trener su jasno rekli da žele da ostanem u klubu i zbog toga sam počastvovan", rekao je Bekam za Skaj Sport.

"Kada dođete u novi klub potrebno je vrijeme da se sve slegne i da ostvarite vezu sa saigračima, zaposlenima i navijačima. To se dogodilo brzo u Parizu, za sada je sve odlično. Uživam u sezoni i uživaću do njenog kraja. Nadam se da ćemo postići uspjeh i nakon toga ću donijeti odluku", dodao je bivši fudbaler Mančester junajteda i Real Madrida.

Bonus video: