Real demantuje da je našao zamjenu za Ronalda

Mbape je, tek nedavno, zvanićno postao igrač "svetaca", koji su isplatili Monaku 180 miliona eura, u poslu koji je dogovoren prošlog ljeta
2 komentar(a)
mbape, Foto: Reuters
mbape, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.07.2018. 11:14h

Kristijano Ronaldo će, po svemu sudeći, nakon devet godina napustiti Real, svjetski mediji juče su javili da je Juventus njegov naredni klub, a danas se postavlja pitanje - koga će Real dovesti umjesto Portugalca, ko je novi "galaktiko"?

Francuski novinar Baptist Ripar, koji je, nedavno, najavio transfer Lemara u Atletiko i da će Grizman produžiti ugovor sa "kolćonerosima", tvrdi da će Kilijan Mbape odmah po završetku Mundijala doći u Real.

Navodno, PSŽ je pristao da proda 19-godišnjeg asa za 272 miliona eura!

Odgovor Reala je stigao brzo.

"Riječ je o lažnoj informaciji, jer nema ikakvog dogovora sa Pari sen Žermenom", navodi se u saopštenju.

Mbape je, tek nedavno, zvanićno postao igrač "svetaca", koji su isplatili Monaku 180 miliona eura, u poslu koji je dogovoren prošlog ljeta.

Klub iz Pariza, međutim, ima veliki problem sa UEFA finansijskim fer-plejom, još nije ispunio kriterijume za nastup u Ligi šampiona, a prodaja igrača je jedina opcija.

Mbape je prije potpisa za PSŽ bio blizu Reala, čak je u jednom trenutku transfer bio veoma blizu, ali je gazda "svetaca" Naser Al Kelaifi u posljednji čas ušao u priču i dao ponudu koja se ne odbija.

Mbape je zablistao na Svjetskom prvenstvu, a njegova igra protiv Argentine je zadivila svijet...

Bonus video: