Milan Jovanović i Zvezda raskinuli saradnju

Crnogorski reprezentativac je raskid ugovora zatražio od čelnika kluba, a sportski direktor Beograđana Zoran Stojadinović je za "Blic" potvrdio da je sve riješeno
58 pregleda 1 komentar(a)
Milan Jovanović, Foto: Savo Prelević
Milan Jovanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.04.2013. 11:36h

Ono što je bilo najavljeno prije nekoliko dana potvrđeno je - Milan Jovanović i Crvena zvezda su sporazumno raskinuli saradnju.

Crnogorski reprezentativac je raskid ugovora zatražio od čelnika kluba, a sportski direktor Beograđana Zoran Stojadinović je za "Blic" potvrdio da je sve riješeno.

"Sa Jovanovićem je sporazumno raskinuta saradnja. Ta odluka je donijeta i potvrđena, a saopštili su mi je predsjednik Dragan Džajić i potpredsjednik Slaviša Kokeza", rekao je Stojadinović.

Ovo je epilog dešavanja koja su prethodnih dana tresla Marakanu nakon što je Jovanović u alkoholisanom stanju slomio automobil košarkašu Vuku Radivojeviću, a potom i fizički napao policajca.

Jovanović je bio blizu povratka u prvi tim kod novog trenera Sa Pintua.

"Razgovarao sam sa trenerom. Vidio je da treniram, da želim da se vratim i pomognem klubu u borbi za titulu. Sa Pintu je imao najbolje namjere. Nažalost, dogodile su se nepredviđene stvari", kazao je Jovanović "Kuriru".

"Šta mislite kako se osjećam? Krivo mi je što se sve ovo desilo! Mnogo krivo! Svi smo izgubili! Stvarno mi je teško da pričam", zaključio je Jovanović.

Bonus video: