Vučinić: Ne treba nam Sančez

Juventus će sutra igrati prvenstvenu utakmicu protiv Lacija. Vučinić smatra da bi ekipa trebalo da zaboravi eliminaciju iz Lige šampiona i posveti se prvenstvu
2 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: REUTERS
Mirko Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 14.04.2013. 14:34h

Fudbaler Juventusa Mirko Vučinić rekao je danas da uprava tog kluba ne mora da dovodi napadača Barselone Aleksisa Sančesa, pošto u ekipi ima dovoljno dobre napadače.

Juventus nije postigao gol u dvije četvrtfinalne utakmice Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena, zbog čega mediji spekulišu da je uprava počela da traži nove napadače.

"Želim da podsjetim ljude da je ova grupa igrača (Juventusa) u posljednje dve godine postigla sjajne rezultate. Sančes je odličan napadač, ali Juventus ima najbolji napadački par", rekao je Vučinić, prenijeli su italijanski mediji.

Vučinić je odbacio kritike da je lijenj fudbaler.

"Nervira me kada čujem da ljudi pričaju da igram bez želje. Svakodnevno sam posvećen treninzima i svaki put pokušavam da pružim 100 odsto mogućnosti", rekao je napadač “crno-bijelih”.

Juventus će sutra igrati prvenstvenu utakmicu protiv Lacija. Vučinić smatra da bi ekipa trebalo da zaboravi eliminaciju iz Lige šampiona i posveti se prvenstvu.

"Rezultat od 0:4 u dvije utakmice sa Bajernom pokazuje da trenutno postoji razlika između našeg i njihovog tima... Sutra ćemo da prikažemo našu prepoznatljivu igru, igraćemo motivisano, kao i do sada", rekao je Vučinić.

Juventus je prvi na tabeli "kalča" sa 71 bodom i ima devet više od drugoplasiranog Napolija, dok Lacio zauzima peto mesto sa 51 bodom.

Bonus video: