Nani od juna u PSŽ-u

Aleks Ferguson je Naniju ponudio produžetak ugovora, sadašnji mu ističe narednog ljeta, ali pod istim uslovima kao do sada, odnosno za 65.000 funti nedeljno
0 komentar(a)
Nani, Foto: Reuters
Nani, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.04.2013. 14:17h

Portugalac Nani nalazi se na izlaznim vratima Mančester junajteda, pošto će na ljeto, najvjerovatnije, potpisati ugovor sa PSŽ-om.

“Sveci” su spremi da mu ponude nedeljnu platu od 100.000 funti, što je daleko više nego što ima u Engleskoj, ali i 10 miliona funti na ime obeštećenja timu sa “Old Traforda”.

Nani je ranije izjavio da bi volio da karijeru nastavi u Španiji, ali je ponuda PSŽ-a izuzetno primamljiva i, kako sada stvari stoje, u junu će postati stanovnik Pariza.

On je prošlog ljeta imao ponudu Zenita, ali je odbio, pošto je smatrao da ruska liga nije izazov za njega.

Aleks Ferguson je Naniju ponudio produžetak ugovora, sadašnji mu ističe narednog ljeta, ali pod istim uslovima kao do sada, odnosno za 65.000 funti nedeljno.

Međutim, Portugalac traži mnogo bolje uslove koju mu Škot, ali i Džoel i Avram Glejzer nisu spremni da ponude.

Zato će “crveni đavoli” morati da ga prodaju u junu, jer žele da vrate bar dio novca od 20 miliona funti, koliko je plaćen Sportingu iz Lisabona prije skoro šest godina.

Uz to, prodajom Portugalca, Ferguson će osloboditi mjesto za Vilfrida Zahu, koji je Kristal Palasu plažen 15 miliona funti.

Bonus video: