Peres priprema 50 miliona funti za Viljaš-Boaša i Bejla

Izvor “Sandej Pipla” tvrdi da su predstavnici Reala proteklog mjeseca imali sastanak sa mladim stručnjakom na kome se razmatrala mogućnost selidbe u Španiju
2 komentar(a)
Ažurirano: 14.04.2013. 13:54h

Real Madrid priprema 50 miliona funti za dovođenje Gereta Bejla i Andre Viljaš-Boaša iz Totenhema, tvrdi “Sandej Pipl”.

Florentino Peres će za Velšanina ponudi 40, a za portugalskog stručnjaka 10 miliona funti, što bi trebalo da bude dovoljno da gazda “pjevaca” Danijel Levi pristane na realizaciju transfera.

Razlog za ovaj potez je činjenica da je Žoze Murinjo rekao Peresu da će na ljeto napustiti “Santijago Bernabeu”, pa se prvi čovjek španskog šampiona dao u potragu za njegovim nasljednikom.

I Karlo Anćeloti, strateg PSŽ-a, je visoko na listi želja, ali je Viljaš-Boaš u ovom trenutku izbor broj jedan.

Izvor “Sandej Pipla” tvrdi da su predstavnici Reala proteklog mjeseca imali sastanak sa mladim stručnjakom na kome se razmatrala mogućnost selidbe u Španiju.

On, navodno, nije isključio takvu mogućnost.

Viljas-Boaš je bio dio stručnog štaba Čelzija, za vrijeme mandata Murinja, a kasnije je sam preuzeo “plavce” nakon sjajne sezone sa Portom.

Međutim, njegova misija na “Stemford bridžu” trajala je samo devet mjeseci, ali je obnovio reputaciju na klupi Totenhema, sa kojim ima odlične rezultate.

To ga je dovelo na vrh liste želja Peresa.

Bejl bi želio da ostane još jednu sezonu u Londonu, ali je to teško očekivati ako se Totenhema ne plasira u Ligu šampiona.

Zbog toga je moguće da u paketu sa Viljaš-Boašom već u junu preseli u Madrid.

Galerija

Bonus video: