Dubljević presudio na "Lugovima"

„Metalurzi” su mogli da povedu već u 10. minutu, ali je Marjanović poslije odličnog centaršuta Jovovića glavom pogodio prečku, da bi Bulajić u nastavku akcije zatresao spoljni dio mreže
0 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.04.2013. 08:59h

Dva puta su bili šampioni Crne Gore, a sada bauk baraža visi nad njima - fudbaleri Mogrena poraženi su i šesti put u posljednjih sedam mečeva (imaju i remi protiv Grblja), ovog putaod Čelika, pa sada imaju samo bod više od desetoplasiranog Jedinstva.

"Pobjeda Čelika je zaslužena, a ovo je naša realnost. Ne mogu da prepoznam moju ekipu. Ni mladi igrači nisu pokazali želju, zbog čega je poraz bio neizbježan. Do kraja sezone ću sam morati da se nosim sa svim problemima", istakao je trener Budvana Branislav Milačić.

Nikšićani su drugom pobjedom na Lugovima ove sezone preuzeli od Rudara treću poziciju.

Čelik je bio bolji od početka, a krila Jovović i Ivanović su do očaja dovodili domaće fudbalere.

„Metalurzi” su mogli da povedu već u 10. minutu, ali je Marjanović poslije odličnog centaršuta Jovovića glavom pogodio prečku, da bi Bulajić u nastavku akcije zatresao spoljni dio mreže.

Uslijedile su po dvije šanse Marjanovića i Zorića i jedna Ivanovića, a mnogo bolja igra nagrađena je golom u 70. minutu.

Jovović je asistirao Dubljeviću, koji je rutinski savladao Butorovića. Domaći su se tek tada probudili, ali je Vujović u 77. minutu upropastio jedinu šansu nakon pasa Pržice.

"Pokazali smo da smo u dobroj formi. Morali smo da riješimo pitanje pobjednika i ranije, jer smo imali nekoliko odličnih šansi. Mogrenu želim da se što prije izvuče iz neugodne situacije jer ne zaslužuje da se bori za opstanak", rekao je trener Čelika Slavoljub Bubanja.

Mogren - Čelik 0:1 (0:0)

Budva - Stadion „Lugovi”. Gledalaca: 200. Sudija: M. Savović (Podgorica). Pomoćnici: V. Đuranović (Podgorica) i B. Krstev (Cetinje). Strijelac: Dubljević u 70. minutu. Žuti kartoni: Kolev, Dubljević (Čelik).

Mogren: Butorović 6,5, Racković 5,5, Popović 5,5, Radišić 6, Bojić 6, Lagator 5,5, Mijušković 6 (Pržica 6), Peličić 6 (Nedović), Đoković 5,5, Đurović 6, Vujović 5,5 (Gardašević).

Čelik: Banović -, Dubljević 7,5, Radović 6,5, Đikanović 7, Videkanić 7, Bulajić 7, Kolev 7, Jovović 7, Zorić 6,5 (Simić), Ivanović 6,5 (Bakoč), Marjanović 6,5 (Adrović).

Bonus video: