Grbalj lako do bodova protiv Lovćena

Za razliku od prošle sedmice, kada su postigli četiri gola u prvom poluvremenu, Grbljani su se juče raspucali u nastavku, kada su postignuta sva tri gola
1 komentar(a)
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.04.2013. 09:12h

Nakon četvorke, trojka - fudbaleri Grblja su drugu subotu zaredom ispratili gosta sa punom mrežom golova i u potpunosti opravdali ambicije trenera Aleksandra Nedovića sa polusezone, kada je najavio da će njegova ekipa poporaviti efikasnost.

Prošle subote u Radanovićima je “stradala” Mladost, a juče i davljenik Lovćen.

Sedam golova u dva meča, fantastična najava za meč sezone Grbljana, u srijedu protiv Čelika u revanšu polufinala Kupa.

"Čestitam našem podmlađenom sastavu, koji je pokazao zavidnu zrelost. Nastavljamo uspješnu seriju, nadamo se da će potrajati i da ćemo do kraja pružiti još dobrih igara i rezultata", kazao je Srđan Nikić, pomoćni trener Grblja.

Za razliku od prošle sedmice, kada su postigli četiri gola u prvom poluvremenu, Grbljani su se juče raspucali u nastavku, kada su postignuta sva tri gola.

Prvo je Goran Milojko pogodio u 50. minutu, nakon fantastičnog prodora i ubacivanja Jankovića.

Potom je na scenu stupio ubojiti Nikola Ašćerić - 21-godišnji napadač je u 61. minutu pogodio nogom, a u 79. minutu i glavom, za totalni potom Cetinjana.

Lovćenu je ovo drugi poraz u Radanovićima ovog proljeća - prošlog mjeseca Grbalj je slavio sa 1:0.

"Igrali smo puno slabije nego prošli put u Radanovićima. Primili smo dva gola maltene na isti način, nakon čega nam nije bilo spasa. Nadam se da je ovaj poraz dobro upozorenje za moje igrače pred naredne mečeve", rekao je trener Cetinjana Mojaš Radonjić.

Grbalj - Lovćen 3:0 (0:0)

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 500. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Vladan Todorović (Nikšić). Strijelci: Milojko u 50, Ašćerić u 62. i 79. minutu. Žuti kartoni: Carević (Grbalj), Hočko, Tatar, Radović, Bogdanović (Lovćen). Crveni karton: Bogdanović (Lovćen) u u 80. minutu.

Grbalj: Radulović 7, N.Bogdanović 7, Ito 7, Carević 7, Glavan 7, Martinović 7, Milojko 7,5, Merdović 7, Luković 7, Janković 7 (Pepić), Ašćerić 8 (Nikolić).

Lovćen: Dragojević 6, N.Vujović 5 (Radunović 5), Martinović 5, Hočko 5 (N.Draganić), Tatar 5, L.Vušurović 5, Marković 5,5, Radović 5, G.Vujović 5, Bogdanović 5, Đurišić 5 (M.Vušurović).

Bonus video: