Džajić: Nisam pozajmljivao pare za plaćanje sudija

Danas je beogradski list “Informer” objavio informaciju da su Džajić i Dragan Stojković pozajmljivali novac od biznismena Stevana Stevanovića da bi pokrivali klupske troškove
0 komentar(a)
Dragan Džajić, Foto: Beta
Dragan Džajić, Foto: Beta
Ažurirano: 12.04.2013. 12:44h

Dragan Džajić, predsjednik Crvene zvezde, oglasio se na zvaničnom sajtu “crveno–bijelih” povodom pisanja pojedinih medija da je pozajmljivao novac od biznismena kako bi plaćao troškove sudija Zvezdinih mečeva prije nekoliko godina.

“Dovođenje u vezu mog imena sa događajima iz septembra 2005. godine je, u najmanju ruku, neumjesno i nemoguće, jer ja tada nisam bio u klubu, tačnije nisam obavljao nijednu funkciju. Crvena zvezda u vrijeme mog predsjednikovanja nije ni u jednoj utakmici, niti u jednoj situaciji, vršila plaćanje sudija. Što se tiče pomenutih dužničko-povjerilačkih odnosa o kojima se vode parnice, bilo da u njima učestvuje FK Crvena zvezda ili Dragan Džajić kao fizičko lice, najprimjerenije je da sačekamo odluku suda. Ovim želim da stavim tačku na pomenute teme i više se neću obraćati tim povodom”, kaže se u saopštenju Džajića.

Danas je beogradski list “Informer” objavio informaciju da su Džajić i Dragan Stojković pozajmljivali novac od biznismena Stevana Stevanovića da bi pokrivali klupske troškove.

Pošto veći dio dugova nije regulisan Stevanović je tužio “crveno-bijele”, Džajića i Stojkovića, da bi zatim povukao tužbu protiv Piksija pošto je vraćen novac koji je pozajmio bivšem predsjedniku Zvezde.

Bonus video: