Konte: Ovaj Bajern je najbolji u istoriji

"To je ekipa koja je napravljena da pobjeđuje. Nije glupost reći da je ovo, možda, najbolji tim Bajerna u svojoj istoriji”, kaže trener Juventusa
57 pregleda 11 komentar(a)
Antonio Konte, Foto: Beta AP
Antonio Konte, Foto: Beta AP
Ažurirano: 10.04.2013. 22:22h

Nakon što je njegova ekipa dva puta poražena od Bajerna sa po 2:0, trener Juventusa Antonio Konte priznaje:

“Mislim da je dalje prošla bolja ekipa. To su pokazali u oba meča”, kaže Konte, i potom dodaje:

“Uhodani su, godinama igraju zajedno na velikoj sceni. To je ekipa koja je napravljena da pobjeđuje. Nije glupost reći da je ovo, možda, najbolji tim Bajerna u svojoj istoriji”, kaže trener Juventusa.

Štoper Juventusa Andrea Barzalji kazao je da je Bajern dokazao da je bolji tim.

"Sigurno je da smo igrali bolje nego u prvoj utakmici, ali Bajern je pokazao da je veoma jak, definitivno jači od nas. Moramo da se popravimo kako bismo sljedeće godine otišli stepenik više. Ovo je naša prva Liga šampiona poslije mnogo godina, dok je Bajern na ovom nivou već pet-šest sezona", kazao je Barzalji.

Strateg Torineza nije prestajao sa komplimentima na račun protivnika.

“Imaju igrače koji puno trče, i imaju kvalitet. Treba biti iskren i zaustaviti se na komplimentima na njihov račun”, priznaje Konte.

“Mi smo imali dosta igrača koji su debitovali u Ligi šampiona, i stigli smo do četvrtfinala. Sad znamo da je ovaj put dugačak i težak, ali samo tako možemo da ostanemo sa nogama na zemlji. Okrećemo se prvenstvu, jer je to, takođe, veoma važan cilj”, zaključio je Konte.

Bonus video: