Crvene dame u grupnoj fazi kvalifikacija!

Izabranice Zorana Mijovića će, čak i u slučaju poraza od Litvanije u posljednjem kolu, danas u 17.30, takmičenje završiti najmanje na drugom mjestu
3 komentar(a)
Ženski fudbal, Marija Vukčević, Foto: Savo Prelević
Ženski fudbal, Marija Vukčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.04.2013. 15:12h

Ženska "A" selekcija Crne Gore plasirala se u grupnu fazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo za žene koje se 2015. godine igra u Kanadi, iako tek treba da odigraju posljednju utakmicu na pretkvalifikacionom turniru u Litvaniji.

Izabranice Zorana Mijovića će, čak i u slučaju poraza od Litvanije u posljednjem kolu, danas u 17.30, takmičenje završiti najmanje na drugom mjestu koje donosi istorijski plasman u narednu rundu kvalifikacija. U slučaju pobjede nad domaćinom naše djevojke će biti pobjednice pretkvalifikacionog turnira, prvog zvaničnog takmičenja na kojem učestvuju.

Žrijeb za grupnu fazu kvalifikacija biće obavljen 16. aprila u Nionu, a naša selekcija će se naći u posljednjem šeširu, u društvu Kazahstana, Hrvatske, Makedonije, Farskih Ostrva i dvije prvoplasirane ekipe iz pretkvalifikacione grupe A.

Utakmica Crna Gora - Litvanija počeće u 17.30 časova na stadionu "LFF" u Vilniusu. Crna Gora je u prva dva kola upisala pobjedu nad Gruzijom i remi sa Farskim Ostrvima, dok je Litvanija izgubila od oba protivnika.

Bonus video: