Vučinić riješio meč i skinuo šorts!

Mirko je kopirao situaciju iz duela sa Švajcarskom u prošlim kvalifikacijama, skinuo šorts i izazvao oduševljenje na "Juventus areni"
73 pregleda 36 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2013. 18:39h

Naizgled lagani posao u Seriji A protiv Peskare se umalo pretvorio u senzaciju, ali Mirko Vučinić je i ovog puta bio spasilac Juventusa - postigao je dva gola u pobjedi od 2:1 i riješio delikatni meč u prvenstvu između dva okršaja sa Bajernom u Ligi šampiona.

Antonio Konte je odmarao gotovo pola tima (u sastavu nisu bili, između ostalih, ni Đanluiđi Bufon i Andrea Pirlo), mučenje je trajalo više od 70 minuta, a onda je na scenu stupio Vučinić.

On je prvo sjajnom asistencijom doveo Artura Vidala u gol šansu, Čileanac je srušen, a crnogorski napadač je bio siguran sa bijele tačke.

Međutim, to nije bio običan gol, niti je njegovo proslavljanje bilo kao svako drugo, jer je Mirko kopirao situaciju iz duela sa Švajcarskom u prošlim kvalifikacijama, skinuo šorts i izazvao oduševljenje na "Juventus areni".

"Mirkova dopieta i fešta u gaćama", napisala je "Gazeta delo sport".

Vučinić je samo pet minuta kasnije riješio utakmicu nakon što je "okrenuo" Bjankija i lagano matirao danas čudesnog golmana Pelicolija.

Napadač "stare dame" je odmah nakon drugog gola i zamijenjen, potom je Peskara evrogolom Emanuelea Kaśonea zaprijetila, ali trijumf šampiona nije doveden u pitanje.

Galerija

Bonus video: