Sudijska komisija: Snimak ne pokazuje da li je Ražnatović bio u pravu ili ne

Pomoćni sudija Đorđe Ražnatović signalizirao je glavnom djeliocu pravde Željku Radunoviću da je Petrovac postigao regularan pogodak u 60. minutu, odnosno da je lopta prešla gol liniju
1 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2013. 14:34h

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore na osnovu dva video zapisa nije u mogućnosti sa sigurnošću da potvrdi, ali ni da demantuje, odluku drugog pomoćnog sudije na utakmici između Petrovca i Čelika, navodi se u saopštenju ove komisije.

Pomoćni sudija Đorđe Ražnatović signalizirao je glavnom djeliocu pravde Željku Radunoviću da je Petrovac postigao regularan pogodak u 60. minutu, odnosno da je lopta prešla gol liniju, iako su u nikšićkom klubu smatrali drugačije.

Zbog propusta u izricanju disciplinske mjere u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena utakmice u Golubovcima između Zete i Rudara, koji je dobio 2:0, Komisija je smanjila ocjenu sudiji Pavlu Radovanoviću.

Smanjena je ocjena i sudiji Bobanu Živaljeviću, jer je dosudio nepostojeći kazneni udarac za Dečić protiv Iskre u 66. minutu utakmice.

Kako je saopšteno, Sudijska komisija FSCG "nije, i neće, svoje odluke donositi na osnovu pretpostavki, izjava zvaničnika i saopštenja klubova".

Bonus video: