Kolarov: Junajted je bolji ove sezone

"Moram da budem iskren, Junajted je ove sezone bio bolji. Igrali smo dobro, ali u nekim utakmicama smo pravili greške", rekao je Kolarov
0 komentar(a)
Kolarov, Foto: Reuters
Kolarov, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.04.2013. 11:49h

Fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov je priznao da je gradski rival Junajted bolji ove sezone i da zaslužuje da osvoji titulu u Premijer ligi.

Aktuelni šampion Engleske Mančester siti zaostaje 15 bodova za prvoplasiranim Mančester junajtedom i gotovo sigurno neće odbraniti titulu, pošto je do kraja prvenstva ostalo osam kola.

"Moram da budem iskren, Junajted je ove sezone bio bolji. Igrali smo dobro, ali u nekim utakmicama smo pravili greške. Protiv 'malih' ekipa napravili smo mnogo grešaka - posebno na gostujućim terenima", rekao je Kolarov, prenijeli su danas britanski mediji.

Srpski reprezentativac rekao je da će veliki bodovni zaostatak u prvenstvu biti dodatni motiv njegovoj ekipi uoči utakmice dva kluba na Old Trafordu u ponedjeljak.

"Oni zaslužuju titulu jer su prvi na tabeli. Ali, to za nas ništa ne mijenja. Pokušaćemo da pobijedimo na Old Trafordu, da sačuvamo ponos. Ako budemo igrali kao što znamo, ako budemo 100 odsto, mislim da ćemo biti bolji od njih", rekao je Kolarov.

Bonus video: