Viljaš-Boaš: Povreda Bejla nije toliko ozbiljna

“Otok je veliki, bol je, naravno, jak. U petak ćemo uraditi snimak, i vidjeti kakva je situacija”, dodao je trener Totenhema
0 komentar(a)
Geret Bejl, Foto: Beta AP
Geret Bejl, Foto: Beta AP
Ažurirano: 05.04.2013. 10:15h

Povreda Gereta Bejla nije tako ozbiljna kako je izgledalo na terenu, smatra trener Totenhema Andre Viljaš-Boaš.

“Postoji velika mogućnost, ako budemo pozitivno razmišljali, da će biti sprema za duel sa Mančester sitijem (21. april), što znači da će pauzirati samo dva meča”, kazao je Viljaš-Boaš engleskim medijima.

Bejl je sinoć na meču sa Bazelom, u prvom duelu četvrtfinala Lige Evrope, povrijedio skočni zglob, zbog čega su prve prognoze bile da je, možda, i završio sezonu.

“Otok je veliki, bol je, naravno, jak. U petak ćemo uraditi snimak, i vidjeti kakva je situacija. U svakom slučaju, i dalje imamo jaku ekipu, i mogućnost da se prilagodimo da igramo i bez njega ako je potrebno. Protiv Evertona u subotu ćemo vidjeti koji su to igrači koju mogu da nas učine još jačim”, dodao je trener Totenhema.

Utakmica u Londonu završena je neriješeno 2:2, a Bejl se povrijedio u nadoknadi sudijskog vremena kada mu je David Degen stao na zglob.

Velški fudbaler nije mogao sam da napusti teren, već je u svlačionicu odnijet na nosilima.

Bejl ove godine igra u odličnoj formi, a u dosadašnjem dijelu sezone na 38 utakmica postigao 22 golova za tim sa Vajt Hart Lejna.

Bonus video: