Esijen: Nijesam Realov igrač

Ja sam igrač Čelzija i svakodnevno pratim dešavanja u svojem klubu, kazao je Esijen
0 komentar(a)
Esijen, Foto: Reuters
Esijen, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.04.2013. 11:49h

Fantastični vezista iz Gane, Mikael Esijen, oduševio je na novoj poziciji u prvom četvrtfinalnom duelu Lige šampina između Reala i Galatasaraja. Esijen je savršeno odigrao na poziciji desnog beka, a naročito uspješan bio je u 29. minutu kada je njegov prodor i centaršut sa desnog boka rezultirao asistencijom Karimu Benzemi.

"Gdje ću igrati u budućnosti!? Pa u Čelziju, naravno. Ja sam igrač Čelzija i svakodnevno pratim dešavanja u svojem klubu. Početak sezone je bi razočaravajući, ali su stvari sada dovedene u red i moj klub ima priliku da osvoji dva vrijedna trofeja, FA kup i Ligu Evrope. U Realu sam doveden samo na pozajmicu i moja budućnost je vezana za klub sa kojim imam ugovor", naglasio je Esijen.

Ovaj 30 - godišnji igrač je u karijeri biran za najboljeg igrača u Francuskoj 2004. godine, a 2007. godine je bio najbolji fudbaler Čelzija, u kojem je oduševljavao na sredini, ali po potrebi i mjestu centralnog beka. Povrede su značajno uticale na Esijena, koji u Čelziju nikako nije uspiejvao da se vrati u staru formu, pa je početkom sezone uslišena želja Žozea Murinja da pojača Real.

Bonus video: