Tite: Sve smo bolji i bolji! Nejmar prozvao Meksikance

"Ovo je bio meč kakav sam želio da vidim od moje ekipe. Vjerovao sam da ćemo pokazati napredak i to se dogodilo. I startnih 11 i rezerve - svi su bili pravi. Mislim da je najjači kvalitet moje ekipe - balans u igri", rekao je Tite
0 komentar(a)
Nejmar Mundijal u Rusiji, Foto: Reuters
Nejmar Mundijal u Rusiji, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.07.2018. 17:46h

Brazil je sve bolji na Mundijalu, podiže formu kako prvenstvo odmiče - reklo bi se da polako opravdava ulogu favorita za titulu u Rusiji.

Nakon pobjede nad Meksikancima u osmini finala "kariokama" ostaje da čekaju rivala, saznaće ga večeras poslije duela Belgije i Japana.

"Ovo je bio meč kakav sam želio da vidim od moje ekipe. Vjerovao sam da ćemo pokazati napredak i to se dogodilo. I startnih 11 i rezerve - svi su bili pravi. Mislim da je najjači kvalitet moje ekipe - balans u igri", rekao je Tite, s kojim je Brazil na 25 mečeva od kada je selektor primio samo šest golova.

Nejmar je dao gol, upisao je i asistenciju, a na kraju je imao poruku za "sombrerose".

"Meksikanci su pričali malo više nego što je trebalo i sada idu kući. Postoje momenti u svakom meču kada morate da patite, tako je bilo i sada. Meksiko je odličan tim, ali i mi smo pokazali veliki kvalitet", istakao je Nejmar i dodao:

"Znamo da možemo da se uzdamo u našu odbranu, zato je i nama u napadu lakše. Vjerujemo u ovo što radimo".

Meksiko je pao ponosno, ali ostaće upisano da nikada u istoriji nije dao gol Brazilu na mundijalima.

"Pokazali smo da smo dobar tim, ali ne dovoljno dobar da bismo eliminisali Brazil. Jednostavno nemamo taj ekstra kvalitet koji posjeduju oni pred golom protivnika. Bili smo ravnopravni, imali smo i svoje šanse, i to dovoljno govori da smo dali sve što smo imali", istakao je selektor Meksika Huan Karlos Osorio.

Bonus video: