Vukićević novi trener Borca

Vukićević će sjutra u 14 časova biti svečano promovisan i predstavljen u prostorijama kluba.
83 pregleda 2 komentar(a)
Vukic, Foto: Savo PRELEVIĆ
Vukic, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 02.04.2013. 20:18h

Crnogorski stručnjak Dejan Vukićević novi je trener čačanskog Borca, na čijoj će klupi naslijediti Zorana Njeguša, sa kojim je danas došlo do sporazumnog prekida saradnje, zbog slabih rezultata u proljećnom dijelu sezone, objavljeno je na sajtu čačanskog kluba.

Vukićević će sjutra u 14 časova biti svečano promovisan i predstavljen u prostorijama kluba.

''Borac se nalazi u dosta delikatnoj situaciji, ali ja dolazak u Čačak smatram velikim izazovom. Klub ima sjajnu tradiciju i to mora sve nas da obavezuje da damo sve od sebe. Sigurno je da Borac i grad Čačak ne zaslužuju mjesto na kome se trenutno nalaze”, rekao je Vukićević za sajt Borca.

Vukićević je prošle sezone bio trener Vojvodine, a trenersku karijeru je počeo na klupi Zete, koju je vodio u dva navrata, prvo od 2004. do 2006. godine, a potom i u sezoni 2010/2011. Bio je trener Mogrena od 2007. do 2010. godine.

Vukićević je osvojio tri trofeja u crnogorskom klupskom takmičenju - u premijernom šampionatu nezavisne Crne Gore osvojio je titulu sa klubom iz Golubovaca, dok je sa Mogrenom u sezoni 2007/2008. osvojio Kup, a godinu kasnije i titulu...

“Ne obećavam čuda, ali obećavam veliki rad koji će vjerujem biti propraćen i rezultatima. Na klupi Borca nasljeđujem odličnog trenera i čovjeka, koji jednostavno nije imao sreće sa rezultatima. Prvenstvo se već zahuktalo tako da nećemo imati mnogo vremena za upoznavanje i priču. Već od sjutra moramo svi zasući rukave i nastaviti sa jakim radom, kako bi smo što prije vratili Borac tamo gdje mu je i mjesto”, dodao je Vukićević koji je u igračkoj karijeri za Budućnost, Mogren, Larnaku, Partizan, Sevilju i Rekreativo Huelvu.

Bonus video: