Ronaldo: Odgovara nam napadački stil Galatasaraja

"Turski tim mnogo napada i to je dobro, jer naše šanse za pobjedu se uvećavaju kada protivnik igra napadački", rekao je Ronaldo, prenijeli su španski mediji.
1 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.04.2013. 14:57h

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da napadački stil Galatasaraja odgovara igri španskog kluba, uoči četvrtfinalne utakmice Lige šampiona.

Fudbaleri Real Madrida sjutra u 20.45 na Santjago Bernabeuu igraju protiv Galatasaraja, prvu četvrtfinalu utakmicu Lige šampiona.

"Utakmica protiv Galatasaraja će biti otvorena i izjednačena. Moramo da igramo dobro, kao što smo do sada na svom terenu u Ligi šampiona. Turski tim mnogo napada i to je dobro, jer naše šanse za pobjedu se uvećavaju kada protivnik igra napadački", rekao je Ronaldo, prenijeli su španski mediji.

"Dobro smo igrali u prethodnim utakmicama protiv Barselone i Mančester junajteda. Situacija je dobra, imamo mnogo više samopouzdanja i dobre rezultate. Nadam se da ćemo tako nastaviti do kraja sezone", dodao je on.

Portugalac je rekao da fudbaleri Reala žele da osvoje trofej, ali da neće olako shvatiti sjutrašnju utakmicu.

"Miran sam. To je još jedna utakmica i moramo da idemo na pobjedu. Meč je veoma važan i siguran sam da ću biti koncentrisan, da ću igrati dobro i pomoći ekipi da pobijedi. Igrači znaju koliko je važno osvojiti Ligu šampiona, ali moramo da idemo korak po korak", rekao je on.

"U dobroj smo formi i igramo protiv Galatasaraja, koji ima dobru ekipu. Moguće je da ćemo proći dalje, ali, idemo od utakmice do utakmice", dodao je on.

Trener Real Madrida Žoze Morinjo ima na raspolaganju sve igrače, u ekipu su se poslije povreda vratili defanzivci Rafael Varan i Fabio Koentrao, dok će se poslije propuštene prvenstvene utakmice vratiti Ćavi Alonso, Sami Kedira, Mesut Ozil i Anhel di Marija.

Fudbaleri Reala su na prethodnih 37 utakmica neporaženi u svim takmičenjima na Santjago Bernabeu, ostvarili su 30 pobjeda.

Bonus video: