PSŽ želi da zadrži Bekama i Anćelotija

„Bekam je fantastičan, na terenu i van njega. Potpisivanje ugovora sa Dejvidom bila je jedna od mojih najboljih odluka”, rekao je predsjednik PSŽ-a Naser al-Kelaifi
0 komentar(a)
Bekam, Foto: Beta/AP
Bekam, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.04.2013. 12:55h

Predsjednik Pari Sen Žermena (PSŽ) Naser Al-Kelaifi rekao je danas da će razgovarati sa bivšim kapitenom reprezentacije Engleske Dejvidom Bekamom o potpisivanju jednogodišnjeg ugovora i istakao da će trener Karlo Anćeloti ostati i sljedeće sezone.

„Razgovaraćemo o tome. Želimo da Bekam ostane u klubu i naredne sezone”, rekao je Al-Kelaifi francuskim medijima.

Bekam je kao slobodan igrač u januaru potpisao petomjesečni ugovor sa Pari Sen Žermenom.

„On je fantastičan, na terenu i van njega. Potpisivanje ugovora sa Dejvidom bila je jedna od mojih najboljih odluka. On je izvanredna osoba, fudbaler, ambasador. Mnogo je uticao na ekipu. Svi ga vole”, dodao je on.

Bekam je u pet prvenstvenih utakmica jednom bio starter u PSŽ-u, koji je osam kola prije kraja prvi na tabeli sa sedam bodova više od drugoplasiranog Marseja.

Predsjednik pariskog kluba rekao je da će trener Karlo Anćeloti ostati i sljedeće sezone, uprkos tome što mediji spekulišu da je za njega zainteresovan Real Madrid.

„Anćeloti ostaje u PSŽ-u. Ne shvatam zašto je to dovođeno u pitanje. Ugovor mu ističe 2014. godine, ako klub završi prvenstvo među prve tri ekipe, on ostaje 100 odsto”, rekao je Al-Kelaifi.

Bonus video: