Moura: Barselona nije savršen tim

„Ne sumnjam da će nam trener (Karlo) Anćeloti pružiti sve informacije kako bismo stekli prednost”, rekao je mladi Brazilac
0 komentar(a)
Lukaš Moura, Foto: Reuters
Lukaš Moura, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.04.2013. 14:25h

Fudbaler Pari Sen Žermena (PSŽ) Lukas Moura rekao je da Barselona nije savršen tim, uoči sjurašnje utakmice francuskog i španskog kluba u četvrtfinalu Lige šampiona.

„Barselona ima mnogo odličnih igrača i igra najbolji fudbal na svijetu. Međutim, svaka ekipa ima nedostatke. Ne postoji savršeni tim”.

„Ne sumnjam da će nam trener (Karlo) Anćeloti pružiti sve informacije kako bismo stekli prednost”, rekao je mladi Brazilac.

PSŽ će drugi put igrati u četvrtfinalu Lige šampiona, a neporažen je na svom terenu u evropskim takmičenjima u posljednjih šest godina.

Fudbaleri PSŽ-a Zlatan Ibrahimović, Tijago Mota i Maksvel igrali su tokom karijera za Barselonu i biće najveća opasnost po njen gol.

Havijer Pastore rekao je da je oduševljen jer će igrati protiv saigrača iz argentinske reprezentacije, Lionela Mesija.

„On je najbolji fudbaler svijeta i to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Za nas Argentince on je uzor. Drago mi je što ću igrati protiv njega i vjerujem da ću s mnogo emocija dočekati taj trenutak”, rekao je Pastore.

Mesi je ove sezone na 29 prvenstvenih utakmica postigao 43 gola, dok je u Ligi šampiona sedam puta pogodio mrežu.

„Moramo da ostanemo koncentrisani svih 90 minuta i da budemo mirni kada su oni u posjedu lopte. Barselona je ekipa koja iskoristi najmanju grešku protivnika i tada postiže gol. Poslije toga je teško vratiti se”, dodao je Pastore.

Barselonu će s klupe predvoditi Tito Vilanova, koji se vratio iz Njujorka, gdje je proveo 10 sedmica na terapijama poslije odstranjivanja tumora pljuvačnih žlijezda.

Bonus video: