Vilanova vodi Barselonu na "Parku prinčeva"

Za duel sa “svecima” biće spremni zamjenik kapitena i jedan od ključnih igrača Ćavi Ernandez, kao i lijevi bek Đordi Alba, koji su se oporavili od povreda
0 komentar(a)
Tito Vilanova, Foto: Fcbarcelona.com
Tito Vilanova, Foto: Fcbarcelona.com
Ažurirano: 31.03.2013. 14:10h

Barselonu u utorak u Parizu čeka prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, a ekipu će sa klupe predvotiti šef stručnopg štaba Tito Vilanova.

On se prije pet, šest dana vratio iz Njujorka, gdje je bio na dvomjesečnim terapijama nakon ostranjivanja tumora pljuvačnih žlezda.

U njegovom odsustvu, ulogu glavnog trenera preuzeo je Đordi Roura.

“U planu je da trener Vilanova putuje u Pariz. On je preuzeo brigu o ekipi odmah nakon završetka meča u Vigu. Na jutrošnjem treningu, svi igrači su mu bili na raspolaganju”, saopšteno je na zvaničnom sajtu katalonskog kluba.

Za duel sa “svecima” biće spremni zamjenik kapitena i jedan od ključnih igrača Ćavi Ernandez, kao i lijevi bek Đordi Alba, koji su se oporavili od povreda.

“Ćavi i Đordi će biti spremni za duel sa PSŽ-om. Naš vezista je riješio probleme sa koljenom I jutros je trenirao bez problema. Đordi se povrijedio na meču repreznetacije Španije protiv Finske, ali je povreda bila lakše prirode, tako da je I on trenirao”, saopštila je Barselona.

Bonus video: