Mesi: Moj rekord je najmanje bitan

“Najmanje važna stvar je moj rekordan niz. Željeli smo pobjedu u Vigu, ali nismo mogli”, rekao je Argentinac
0 komentar(a)
Mesi, Foto: Beta/AP
Mesi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.03.2013. 10:47h

Leo Mesi je nastavio da ruši granice. Argentinac je u remiju Barselone protiv Selte (2:2) pogodio mrežu domaćina u 73. minutu, što mu je 19. put uzastopno da se upisao u listru strijelaca.

Najbolji fudbaler svijeta je ove sezone već dao 43 gola u Primeri (56 u svim takmičenjima), a interesantno je da je posljednji meč na kome nije uspio da postigne pogodak bio upravo duel sa timom iz Viga i to 3. novembra prošle godine.

Od tada, Mesi je na svim mečevima bar jednom matirao protivničkog čuvara mreže.

Kristijano Ronaldo, prva zvijezda Real Madrida, je prošle sezone bio strijelac protiv svih ekipa u Primeri, ali ne u nizu.

“Najmanje važna stvar je moj rekordan niz. Srećan sam što sam pogodio mrežu u svim tim utakmicama i pomagao ekipi. Međutim, nije to bitno. Željeli smo pobjedu u Vigu, ali nismo mogli”, rekao je Mesi nakon meča.

Barselona u Primeri ima 13 bodova prednosti ispred Reala i blizu je titule, a već u utorak je očekuje gostovanje PSŽ-u u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

“Sad se moramo dobro odmoriti i pripremiti kako bi ostvarili dobar rezultat pred revanš na našem terenu. Igramo protiv ekipe koja ima sličan kvalitet kao mi. Biće teško, ali se nadam povoljnom ishodu”, zaključio je Mesi.

Bonus video: