Petrovac i Čelik na Starom aerodromu imaju istu želju

Čelik će doputovati u Podgoricu sa željom da nametne svoj sistem igre i stigne do novog pozitivnog bilansa. Istu želju ima i Petrovac.
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2013. 10:49h

Težak zadatak je pred izabranicima Milorada Malovrazića. Svaki bod je važan, naročito kada se uzme u obzir činjenica da Petrovčani „domaćinske“ mečeve igraju na strani.

Čelik će doputovati u Podgoricu sa željom da nametne svoj sistem igre i stigne do novog pozitivnog bilansa. Istu želju ima i Petrovac.

Posao će dodatno otežati situacija u posljednjoj liniji odbrane koja nije povoljna. Mrvaljević neće nastupiti zbog kartona, a na povredu se žalio i iskusni Mihailović. Još uvijek su „roviti“ vezista Šofranac i napadač Jablan. Ipak, ni takva kadrovska situacija ne može poremetiti plan domaćih.

"Želimo bijeg iz opasne zone, i znam da nam upravo ovakvi mečevi, sa jakim rivalima mogu osigurati mirnije proljeće. Isto tako znamo i ko nam dolazi u goste. Čelik je ove sezone pokazao sav svoj kvalitet, nalaze se u vrhu i želi tu da ostane. Na nama je da ih zaustavimo i odigramo najbolje što možemo. Vjerujem da možemo da ostvarimo cilj", kategoričan je napadač Petrovca Aleksandar Vujačić.

Sa skromnim ambicijama “metalurzi” stižu na megdan Petrovcu. Naime, šef stručnog štaba Slavoljub Bubanja zbog kartona ne može da računa na čak sedam prvotimaca: Dubljevića, Radovića, Đikanovića, Bulatovića, Koleva, Zorića i Ivanovića.

Ipak, i pored te činjenice “crveni” nemaju namjeru da se unaprijed predaju. Naprotiv, žele da naprave dobru uvertiru pred prvi meč četvrtfinala Kupa protiv Grblja, koji se igra u srijedu u Radanovićima.

"Nismo u situaciji da prijetimo Petrovcu. Nastupićemo oslabljeni kao nikada do sada. Ipak, koga nema bez njega se mora i može. U ovom trenutku moramo zbiti redove, bez obzira što nas prate problemi. Nemamo namjeru da se predajemo. Sigurno da Petrovac imati veći pritisak od nas, što može biti naša šansa", rekao je Boris Bulajić, vezista Čelika.

Petrovac - Čelik

Podgorica - Kamp FSCG. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Dragan Vujović i Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 13.30 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Čelebić, Lakić, Grbović - Đukić, Golubović, Pejaković, Marković - Vujačić, Perutović (Muhović).

Čelik (4-4-2): Banović - Adrović, Vuković, Bubanja, Videkanić - Bulajić, Simić, Ristić, Marjanović - Bakoč, Račić.

Bonus video: