FUTSAL

Težak poraz "sokola" od Italije

Izabranici Sveta Ljesara poraženi su od domaćina turnira Italije sa 6:0. Posljednji meč u ovom kvalifikacionom ciklusu Crna Gora će igrati protiv Finske
0 komentar(a)
Futsal, Foto: FSCG
Futsal, Foto: FSCG
Ažurirano: 28.03.2013. 22:39h

Futsal reprezentacija Crne Gore doživjela je težak poraz u drugom kolu kvalifikacionog turnira za odlazak na UEFA futsal Euro - izabranici Sveta Ljesara poraženi su od domaćina turnira Italije sa 6:0.

"Azuri" su od starta nametnuli jak tempo, ali je Despotović "skinuo" dobre pokušaje Patiasa u dva navrata, Lime, Merlima i Leđijera, dok je na drugoj strani golmanu domaćih zaprijetio samo Mugoša. Otpor "sokola" slomljen je u šestom minutu kada je našu mrežu pogodio Fortino, da bi u Patijas sa dva gola u finišu poluvremena - u 18. i 20. minutu - najavio novu pobjedu Italije.

Lima je povećao prednost domaćina iz praktično prvog napada u nastavku utakmice, a posao su dovršili Merlim u 25. i Patijas u 40. minutu. Crna Gora je u nastavku stvorila nekoliko šansi da postigne makar počasni pogodak, ali Mugoša, Drašković, Vukčević i Bajović nisu bili precizni.

Posljednji meč u ovom kvalifikacionom ciklusu Crna Gora će igrati protiv Finske, koja je danas poražena od Mađarske sa 5:2. Utakmica se igra u subotu, 30. marta, sa početkom u 16.30 časova.

Preporučujemo za Vas