Drinčić će propustiti i Ukrajinu

Drinčić je povrijedio stopalo još zimus na pripremama Krasnodara u Ujedinjem Arapskim Emiratima, ali prognoze da će početi da trenira u nekoliko narednih dana se nijesu obistinile
4 komentar(a)
Nikola Drinčić, Foto: Savo Prelević
Nikola Drinčić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.03.2013. 11:26h

Fantastični vezista “hrabrih sokola”, Nikola Drinčić, propustiće cijelu polusezonu i izgubljen je za kvalifikacioni duel sa Ukrajinom 7. juna u Podgorici!

Drinčić je povrijedio stopalo još zimus na pripremama Krasnodara u Ujedinjem Arapskim Emiratima, ali prognoze da će početi da trenira u nekoliko narednih dana se nijesu obistinile.

Tek prije dva dana crnogorski reprezentativac je operisan u Njemačkoj i slijedi proces oporavka...

"Očekivali smo da će se Drinčić oporaviti i pomoći ekipi u aprilu, ali period oporavka nije prošao kako treba. Prije nekoliko dana Drinčić se podvrgao operaciji u Njemačkoj, i sada u toj klinici prolazi proces rehabilitacije. Za ovu sezonu je izgubljen, ali smo sigurni da će pripreme za narednu sezonu početi sa ekipom", kazao je Slavoljub Muslin, trener Krasnodara.

Biće to veliki peh za crnogorsku reprezentaciju, ali ne i nenadoknadiv - “sokoli” su protiv Engleza pokazali da mogu i bez pet prvotimaca.

Drinčić je za Krasnodar u ovoj sezoni nastupio 17 puta i, uz tri asistencije, postigao jedan gol. Ovaj 28-godišnjak je u dresu „hrabrih sokola” odigrao 27 utakmica i postigao je tri gola. Zbog sjajnih igara i bespoštedne borbe u reprezentaciji zaslužio je posebno mjesto u srcima navijača.

Drinčić, međutim, nema sreće sa povredama, biće mu ovo treća duža pauza u karijeri. Novembra 2008. pokidao je ligamente koljena zbog čega je odustvovao osam mjeseci, dok je u januaru 2010. zbog loma noge više od godinu bio van terena.

Bonus video: