Događaji neće poremetiti dobre odnose sa Čelikom

"Sigurni smo da poslednji događaji neće poremetiti tradicionalno dobre odnose između dva prijateljska kluba", navodi se u saopštenju
0 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.03.2013. 17:44h

Povodom nemilih scena koje su se desile u danima nakon gradskog derbija u Nikšiću, a zatim i nakon meča Crna Gora - Engleska kada su pristalice Sutjeske napale fudbalere Čelika Đorđija Đikanovića i Zorana Banovića, saopštenjem za javnost obratili su se iz plavo-bijelog tabora.

"Nakon gradskog derbija u Nikšiću došlo je do nepotrebnog podizanja tenzija koje su kulminirale sukobima pojedinaca. Neprihvatljivo je da zdravi rivalitet sa terena prevazilazi granice dozvoljenog i prerasta u verbalne i fizičke sukobe van terena. Apelujemo na sve ljubitelje fudbala u Nikšiću, simpatizere i pristalice oba kluba da se ove nemile scene ne ponove, da inicijatori i učesnici sukoba shvate da ovakvi pojedinačni ispadi nijesu primjereni odnosima dva kluba. Ne smijemo dozvoliti da sportska javnost u Crnoj Gori stekne pogrešnu sliku o fudbalskom Nikšiću koji je danas perjanica crnogorskog fudbala".

"Sigurni smo da poslednji događaji neće poremetiti tradicionalno dobre odnose između dva prijateljska kluba", navodi se u saopštenju koje je potpisao Mitar Matijašević, predsjednik UO Sutjeske.

Bonus video: