Račić: Napali me Krivokapić i Karadžić

“Vjerujte ne mogu se čudom načuditi das am se ja našao u ovoj priči, čitav dan mi zvoni telefon", objasnio Karadžić
176 pregleda 48 komentar(a)
Stevan Račić, Foto: Luka Zeković
Stevan Račić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.03.2013. 14:54h

Nevjerovatno ali istinito. Naime, u noći između subote i nedelje u najstrožem centru Nikšića, fudbaleri Sutjeske napali su Stevana Račića, prvotimca Čelika.

Novi, ružni događaj svakako da je „podgrijao“ odnose između dva tabora, a najbolji strijelac „metalurga“ saopštio je šta se zaista desilo.

"Šetao sam centrom grada sa saigračem Rodoljubom Marjanovićem, negdje oko ponoći.Iz obližnjeg kafića izašlo je nekoliko fudbalera Sutjeske predvođeni Miloradom Krivokapićem.Ništa nije nagoviještavalo da će doći do bilo kakvog sukoba. Sa Krivokapićem, koji je tog dana izašao iz zatvora, vidio sam se prijepodne, izljubili se i malo popričali. Pomenuti fudbaler te noći krenuo je prema meni, zagrlio me i rekao: Gdje si brate, šta ima ? Držao sam ruke u džepovima. Međutim, snažno me udario glavom, a zatim i šakom, odmah zatim pritrčao je Darko Karadžić, koji me takođe udario šakom.Moram naglasiti da ostali fudbaleri koji su prisustvovali događaju potrudili su se da nas razdvoje. U nedelju sam u Centru bezbijednosti Nikšić podnio krivičnu prijavu”, istakao je Račić.

Sa druge strane vezista Sutjeske Darko Karadžić, nakon prespavane noći negirao je navode.

“Vjerujte ne mogu se čudom načuditi das am se ja našao u ovoj priči, čitav dan mi zvoni telefon. Ne mogu da shvatim, zašto me je i zbog čega Račić optužio. U lokalu sam sjedio sa desetak saigrača iz kluba, a tu je bilo i nekoliko fudbalera Čelika. Vjerujte mi da u Čeliku imam toliko prijatelja, drugova koje i ne razdvajam od klubskih kolega. Sjedjeli smo svi u lokalu, a konobar nas je obavijestio da je na ulici neka gužva. Izašli smo vani i vidjeli Milovana Krivokapića i Stevana Račića, koji su u tom momentu bili prilično udaljeni jedan od drugog. To je ono što sam vidio. Ponavljam priča da sam ja učestvovao u bilo kakvom sukobu je neistina”, decidan je Karadžić.

Bonus video: