OSTAJE NA ENFILDU

Liverpul ne namjerava da proda Suaresa

Prošlog ljeta je produžio ugovor i ne želimo da ga prodamo. On je fantastičan igrač i mnogo doprinosi našoj ekipi", rekao je Ejr britanskim medijima.
0 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Beta/AP
Luis Suares, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.02.2019. 00:12h

Izvršni direktor Liverpula Jan Ejr rekao je danas da klub nema namjeru da proda Luisa Suaresa, uprkos izjavama urugvajskog napadača.

Suares je u Urugvaju, na pripremama reprezentacije uoči utakmice sa Paragvajem, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

On je tamošnjim medijima rekao da bi razmotrio eventualne ponude, iako je prošlog avgusta na četiri godine produžio ugovor sa klubom sa Enfilda.

"Možete da čitate izjave koje je dao na maternjem jeziku, a možda je došlo do problema sa prevodom. Prošlog ljeta je produžio ugovor i ne želimo da ga prodamo. On je fantastičan igrač i mnogo doprinosi našoj ekipi", rekao je Ejr britanskim medijima.

"Uvijek će biti takvih priča, posebno kada se približava ljetnji prelazni rok, jer tada ljudi postavljaju pitanja", dodao je on.

Suares je rekao i da je "veoma srećan" u Liverpulu, zbog čega Ejr vjeruje da će 26-godišnji napadač ostati na Enfildu.

"Drago nam je što je Luis kod nas. Igrače kontaktiraju ostali klubovi, to je fudbal. Svaki igrač ima izbor, Luis ima četvorogodišnji ugovor i nadam se da će ostati do kraja", rekao je Ejr.