Aguero se vraća u Mančester

Reprezentativac Argentine Serhio Aguero neće igrati za svoj tim u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, već će se vratiti u Mančester, gdje će se oporavljati od povrede koljena
0 komentar(a)
Aguero, Foto: BETA/AP
Aguero, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 21.03.2013. 22:03h

Reprezentativac Argentine Serhio Aguero neće igrati za svoj tim u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, već će se vratiti u Mančester, gdje će se oporavljati od povrede koljena.

Aguero koji je zbog povrede propustio posljednje tri utakmice Mančester sitija, nalazi se u Argentini, a trener Sitija Roberto Manćini rekao je da očekuje da se 24-godišnji napadač uskoro vrati u Mančester.

Aguero je na spisku igrača koji konkurišu za utakmice protiv Venecuele i Bolivije, pošto je stručni štab reprezentacije Argentine želeo da provjeri kako teče njegov oporavak od povrede, prije nego da igra u tim duelima.

"Koljeno je bolje, ali ljekari reprezentacije su predložili da nastavim sa terapijama dok se potpuno ne oporavim", napisao je Aguero na svojoj Tviter stranici.

"Žao mi je što ću propustiti utakmice reprezentacije, ali navijaću za Argentinu iz Mančestera, gdje ću završiti oporavak", dodao je on.

Bonus video: