Ronaldo: Odlazimo uzdignute glave, rano je za priču o budućnosti

"Bila mi je čast što sam bio dio ovog Svjetskog prvenstva. Osjećao sam se fantastično, organizacija besprekorna, bezbjednost na najvišem nivou, atmosfera savršena", naglasio je as Reala
1 komentar(a)
ronaldo, Foto: Reuters
ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.06.2018. 22:26h

Evropski prvak je završio Mundijal u osmini finala, Portugal je izgubio od Urugvaja, a Kristijano Ronaldo nakon meča kazao da on i njegovi saigrači uzdignute glave idu iz Rusije.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo zaslužili voše, ali čestitke Urugvaju na svemu. Završili smo, ali sam ponosan na ekipu, uzdignute glave idemo sa Mundijala", rekao je Ronaldo.

"Bila mi je čast što sam bio dio ovog Svjetskog prvenstva. Osjećao sam se fantastično, organizacija besprekorna, bezbjednost na najvišem nivou, atmosfera savršena", naglasio je as Reala.

I za Ronalda bi, kao i za Mesija, ovo mogao da bude posljednji Mundijal, s tim da Portugalac ima jedan veliki trofej sa nacionalnim timom...

"Rano je o tome. Portugal ima igrače vrhunske klase, među najboljima na svijetu i ovaj tim će još dugo biti važan faktor na fudbalskoj sceni", kazao je Ronaldo.

Selektor Fernando Santoš se nada da će najbolji portugalski fudbaler svih vremena nastaviti da igra za nacionalni tim.

"Potreban nam je. U septembru je Liga nacija, nadam se da će biti uz nas da pomogne mladim igračima da napreduju", rekao je Santoš.

Bonus video: