Serija Sutjeske bez kraja

"Na svakom meču moramo da damo maksimum. Ponoviću, blizu jesmo, ali daleko od toga da je nešto odlučeno", rekao je Karadžić
1 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 22.03.2013. 11:10h

Minimalna pobjeda Sutjeske nad mlađim bratom zadovoljila je ljubitelje fudbala u gradu pod Trebjesom.

Peti proljećni trijumf dodatno je osokolio Jovovića i saigrače, koji su se, mora se to priznati, pribojavali meča sa gradskim rivalom. Ipak, nakon 90-minutnog nadmetanja zadovoljstvo je još veće.

"Prezadovoljni smo posljednjim trijumfom, dobili smo možda i najbolju ekipu u ligi. Derbi je bio pravi. Znali smo da neće biti puno šansi. Velika bitka vodila se za prevlast na sredini terena. Odigrali smo taktički dobro, postigli gol i ostvarili proklamovani cilj. Definitivno sada imamo samopouzdanja napretek. Ipak, uspjeh nas neće zavarati. Nastavićemo da se ponašamo i pripremamo jednako kao i do sada. Bilo je i naboja, ali to je potpuno normalno kada su u pitanju derbi mečevi", rekao je Darko Karadžić, vesista Sutjeske.

A u treći krug sedmog šampionata Sutjeska ulazi za značajnom razlikom u odnosu na najbliže pratioce.

Naime, plus sedam u odnosu na Budućnost, i čak 13 bodova više od Čelika i Rudara, jasno govori da su u nikšićkom prvoligašu izvadili evropsku vizu, što je bio cilj prije početka sezone.

Međutim, snagom volje i stručnošću Dragana-Gage Radojičića, po svemu sudeći „plavi“ će se na kraju okititi prvom i istorijskom titulom. I raspored im, svakako, ide na ruku.

"Glavnog konkurenta za visok plasman dočekaćemo u Nikšiću. Ipak, dobro bi bilo da se prije pretposljednjeg kola odluči ko će na kraju prvi proći kroz cilj. Na strani ćemo igrati sa Mornarom, Petrovcem, Mogrenom, Grbljem i Čelikom, što nije toliko loše. Ipak, pobjede ne mogu doći same po sebi. Na svakom meču moramo da damo maksimum. Ponoviću, blizu jesmo, ali daleko od toga da je nešto odlučeno", zaključio je Karadžić.

Bonus video: