Marčelja sačuvao Mladost

Grbljani mogu da žale što nisu osvojili čitav plijen jer su poveli preko Ašćerića u 33. minutu, ali i prokockali još nekoliko povoljnih šansi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2013. 13:13h

Mladost je osvojila bod u Radanovićima najviše zahvaljujući inspririsanom golmanu Nikoli Marčelji, koji je sa nekoliko odličnih intervencija sačuvao nadu gostiju.

Grbljani mogu da žale što nisu osvojili čitav plijen jer su poveli preko Ašćerića u 33. minutu, ali i prokockali još nekoliko povoljnih šansi... Sa druge strane, gosti su u nastavku izjednačili iz diskutabilnog penala kojeg je u pogodak pretvorio iskusni Orahovac u 60. minutu (faul je napravljen nad Savićevićem). Domaći fudbaleri su energično protestovali na odluku sudije Vujovića...

Samo minut ranije Vuković je igrao rukom u šesnaestercu Mladosti, ali je arbitar procijenio da to ne treba da sankcioniše.

"Zadovoljan sam igrom. Stvorili smo više idealnih prilika, nadigrali rivala i već u prvom dijelu trebalo je da riješimo pitanje pobjednika", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

"Zadovoljni smo jer smo ostvarili rezultat koji smo priželjkivali. Nedostajali su nam povrijeđeni igrači iz posljednje linije. U pauzi ćemo otklanjati probleme koji su bili evidentni, Grbalj je stvorio puno prilika", kazao je Vladan Tomić, pomoćni trener Mladosti.

GRBALJ - MLADOST 1:1

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 300. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Dragiša Drljević (Berane). Strijelci: Ašćerić u 33. minutu za Grbalj, a Orahovac u 60. minutu iz penala za Mladost. Žuti kartoni: Radusinović, Merdović (Grbalj), Vuković, Marković (Mladost).

Grbalj: Radulović -, Luković 6,5, Bogdanović 8, Radusinović 7, Glavan 7, Milojko 7, Ragipović 7, Đalović 5,5 (Pepić), Đalac 6, Merdović 5,5 (Macanović), Ašćerić 6,5 (Nikolić).

Mladost: Marčelja 8, Mitrović 6, Taku 6, Mandić 7, Šofranac 7, Vuković 6, Sanković 7, Orahovac 6,5, Knežević 5,5 (Marković 5,5), Pavićević 5,5 (Tomić), Seratlić 5,5 (Savićević 7).

Bonus video: