Remi Lovćena i Petrovca na "Obilića poljani"

Fudbaleri Lovćena prokockali su šansu da osvoje čitav plijen protiv Petrovca (1:1), ujedno i da time poprave šanse da u godini velikog jubileja sačuvaju prvoligaški status
0 komentar(a)
Rudar-Lovćen, Foto: Vesko Belojević
Rudar-Lovćen, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.03.2013. 14:43h

Fudbaleri Lovćena prokockali su šansu da osvoje čitav plijen protiv Petrovca (1:1), ujedno i da time poprave šanse da u godini velikog jubileja sačuvaju prvoligaški status.

Cetinjani su u 69. minutu krunisali dominaciju preko Vujovića. No, nakon nešto više od deset minuta napadač gostiju Vujačić je izjednačio i pokopao nade domaćina. Lovćen je imao više od igre, stvarao šanse, ali su izabranici Mojaša Radonjića imali dosta problema u završnici.

Sa druge strane, fudbaleri Petrovca su se orijentisali na kontre i uspjeli da ostvare plan (ostanu neporaženi). Primorski tim je uoči trećeg kruga takmičenja na četiri boda iznad zone baraža...

Cetinjani, koji su prethodno savladali Mogren i remizirali protiv Mladosti na Starom aerodromu, ostali su prikovani za dno sa sedam bodova zaostatka u odnosu na najbližu ekipu iz ugrožene zone (Mornar).

LOVĆEN - PETROVAC 1:1

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Gledalaca: 500. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Željko Pavićević (Podgorica). Strijelci: Vujović u 68. minutu za Lovćen, a Vujačić u 82. minutu za Petrovac. Žuti kartoni: Vujović, Halilović (Lovćen), Mrvaljević (Petrovac).

Lovćen: Dragojević - Mirković 6, V. Martinović 6,5, Tatar 7, Hočko 6,5, Dušak 6,5, Marković 7, N. Draganić 6,5 (Kovačević), Radunović 6 (Halilović 6), Vujović 7, Đurišić 6,5.

Petrovac: N. Popović 7, Radulović 6, Čelebić 6, Grbović 6,5, Mrvaljević 6,5, Šofranac 7, Golubović 6,5, Đukić 6, Zvicer 6 (Leverda), Jablan 6 (Vujačić 7), Marković 6 (Pejaković 6).

Bonus video: