Joveta oduševio nasljednike

As Fiorentine je odgovarao na pitanja, davao autograme i dodavao lopte svojim nasljednicima
88 pregleda 3 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.03.2013. 08:58h

Došli su na sasvim običan trening, mislili da ih čeka ustaljeno šutiranje lopte, driblanje, igranje, a dočekalo ih je najprijatnije iznenađenje - Stevan Jovetić je posjetio školu fudbala “Rekreativo” i družio se sa dječacima od šest do 12 godina.

As Fiorentine je odgovarao na pitanja, davao autograme i dodavao lopte svojim nasljednicima.

"Kada sam bio na okupljanju mlađih selekcija, još za vrijeme Srbije i Crne Gore, Dejan Savićević i Dragan Stojković su došli da nas posjete. To mi je bio jedan od najljepših dana u životu", rekao je juče Jovetić.

Jedan od najtraženijih napadača u Evropi je u Sport klub “Čelebić” došao na poziv nekadašnjeg fudbalera Mladosti Damira Alkovića, koji vodi školu fudbala “Rekreativo”.

"Srećan sam što sam mogao da dođem i posjetim klince. Drago mi je i zbog Damira, kojem sam sakupljao lopte kao dječak", priznao je Stevan, koji je imao poruku za svoje nasljednike.

"U Crnoj Gori je uvijek bilo puno talentovanih fudbalera. Samo je potrebno da treniraju, vjeruju u sebe, da postave sebi cilj. Najvažnije je zdravlje, a sve ostalo će doći".

Alković se zahvalio napadaču “hrabrih sokola” i poželio mu puno sreće u mečevima sa Moldavijom i Engleskom.

"Stevan je fudbalski dragulj. Pored igračkih kvaliteta, pokazao je kakav je čovjek, jer ko ga bar malo poznaje zna o kakvom se momku radi. Hvala mu puno što je izdvojio vrijeme da posjeti našu školu fudbala", rekao je Alković, koji trenira 40-ak dječaka.

Bonus video: