Ramos: Murinjo? Više bih volio da je izjavio nešto drugo

“Napravili smo istorijski rezultat, jer smo eliminisali veliki klub kakav je Mančester junajted. A to nije malo”, dodao je Ramos.
0 komentar(a)
Ramos, Foto: Reuters
Ramos, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.03.2013. 18:15h

Štoper Reala Serhio Ramos izjavio je da mu se nijesu dopale kritike trenera Žozea Murinja na račun igre madridskog kluba u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

“Više bih volio das am od mog trenera čuo drugačije riječi”, rekao je Ramos.

I pored plasmana u četvrtfinale LŠ, zahvaljujući pobjedi u Mačesteru sa 2:1, Murinjo je kritikovao njegovu ekipu, priznajući da je domaćin bio bolji u tom duelu.

"Nijesmo igrali dobro i nismo zaslužili da pobijedimo Junajted. Nevezano za crveni karton koji je Nani dobio, mislim da je bolji tim izgubio. Naravno, moram da budem srećan zbog plasmana u narednu fazu takmičenja, ali ipak sam očekivao više od svoje ekipe”, rekao je, između ostalog, Murinjo.

U razgovoru za “Kadene kope”, Ramos je rekao da je od Murinja očekivao pohvale na račun ekipe.

“Napravili smo istorijski rezultat, jer smo eliminisali veliki klub kakav je Mančester junajted. A to nije malo”, dodao je Ramos.

Ramos je, takođe, izjavio da bi igrač najvećeg rivala Barselone, Serhio Buskets, bio veliko pojačanje i pravi čovjek za “kraljevski klub”.

"Ima nekoliko igrača koji mi se sviđaju, ali onaj koji bi Realu bio najpotrebniji je Buskets. Na toj poziciji imamo Ćabija Alonsa koji igra baš mnogo utakmica i previše se traži od njega. Zato bi nam neko kao Buskets dobro došao. Tu su naravno i Inijesta i Mesi, ali natjerati njih da obuku dres Reala je nemoguća misija", kazao je Ramos španskim medijima.

Iako je često ulazio u verbalne sukobe sa protivnicima na El klasiku, Ramosu ne predstavlja problem da sa igračima Barse gradi prijateljstva van terena.

"Dobro se slažem sa igračima Barselone, prije svih Inijestom, Busketsom i Pikeom. Mnogi će biti iznenađeni, ali imam dobar odnos i sa Viktorom Valdesom, pošto dijelimo iste stavove o mnogim stvarima", dodao je Ramos, koji je u dosadašnjem toku sezone za ekipu Reala odigrao 33 utakmice i postigao četiri gola.

Ramos bi u petak protiv Finske trebalo bi da odigra 100. meč u dresu Španije.

Bonus video: