Vermezović: Duhovit je mali Mihajlović

"Ne sviđa mi se to što me je nazvao lažovom, to mu nikada neću oprostiti", poručio je popularni Čika Crni
51 pregleda 1 komentar(a)
Vermezović, Foto: Beta/AP
Vermezović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.03.2013. 14:20h

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je selektor Srbije Siniša Mihajlović duhovit čovjek, kao i da mu nikada neće oprostiti što ga je nazvao lažovom.

"Mali Mihajlović je duhovit, dopada mi se to kod njega i drago mi je što i na taj način pokušava da napravi dobru atmosferu pred utakmicu u Zagrebu. Ne sviđa mi se to što me je nazvao lažovom, to mu nikada neću oprostiti. Nas dvojica smo se samo jednom čuli od kada sam ja trener Partizana i to me odavno kontaktirao da bi me pitao šta je sa Vladimirom Stojkovićem. Sve ostalo što je on pričao nije istina", rekao je Vermezović novinarima na terenima sportskog centra "Teleoptik".

Vermezović je prošle nedjelje rekao da zamjera Mihajloviću što ga ne kontaktira i ne konsultuje se sa njim, a selektor Srbije je na to rekao da nisu u braku i da ne mora svaki dan da se čuje sa šefom struke crno-bijelih.

Vermezović je dodao da je bio začuđen kada je vidio da su se na okupljanju reprezentacije Srbije pojavili fudbaleri Partizana

Aleksandar Mitrović i Lazar Marković koji nisu bili na spisku selektora Mihajlovića.

"Nisam znao da će se Mitrović i Marković pojaviti na okupljanju. Još jedan lijep vid komunikacije", rekao je ironično Vermezović.

Bonus video: