Ramos: Nadam se da ću ući u istoriju španskog fudbala

"Nadam se da ću ući u istoriju španskog fudbala, to će mi biti veliki izazov. Biću veoma ponosan zbog 100. nastupa", kazao je Ramosa
0 komentar(a)
Ramos, Foto: Beta AP
Ramos, Foto: Beta AP
Ažurirano: 19.03.2013. 23:25h

Serhija Ramosa dijeli samo jedan meč od velikog jubileja – 100 mečeva u dresu španske reprezentacije. Kad to ostvari, postaće najmlađi španski fudbaler u istoriji koji je došao do tog jubileja. On je do sada odigrao 99 mečeva za nacionalni tim, a Špance u petak očekuje duel sa Finskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

"Za mene će to biti trenutak velikog zadovoljstva i zaista ću uživati u njemu. Nadam se da ću ući u istoriju španskog fudbala, to će mi biti veliki izazov. Biću veoma ponosan zbog 100. nastupa", kazao je Ramosa.

Ukoliko ne bude igrao na protiv Finske, Ramos će četiri dana kasnije imati novu priliku da protiv Francuske proslavi veliki jubilej.

"Već godinama igram za Španiju, a verujem da ću sakupiti i više od 100 mečeva", dodao je 26-godišnji Ramos, koji je za "crvenu furiju" debitovao u martu 2005. na meču sa Kinom (3:0), kada je imao 18 godina i 361 dan.

Ramos je do sada sa Španijom dva puta bio prvak Evrope i jednom svjetski šampion.

Bonus video: