Zajedno mogu puno

Deset pobjednika nagradnog konkursa „Zajedno možemo mnogo“, u organizaciji Pivare “Trebjesa”, imali su čast da reprezentativcima uruče lopte na kojim su ispisani pobjednički slogani podrške
89 pregleda 0 komentar(a)
Pivara Trebjesa, Foto: Zoran Đurić
Pivara Trebjesa, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.03.2013. 13:00h

Navijači crnorske reprezentacije, ljubitelji fudbala i “nikšićkog piva”, imali su priliku da se juče u hotelu “Siti” druže sa crnogorskim fudbalerima i iskažu im podršku na teškom putu ka Brazilu.

Deset pobjednika nagradnog konkursa „Zajedno možemo mnogo“, u organizaciji Pivare “Trebjesa”, koji su putem Fejsbuka osmislili najbolje slogane, imali su čast da reprezentativcima uruče lopte na kojim su ispisani pobjednički slogani podrške.

Zauzvrat, crnogorski reprezentativci Milorad Peković, Vukašin Poleksić, Savo Pavićević i Fatos Bećiraj, kao i trener Anto Drobnjak, vjernim navijačima u znak zahvalnosti poklonili su dresove reprezentacije.

"Ideja za ovu nagradnu igru i promociju nastala je iz želje da na jedan ličniji način povežemo vjerne ljubitelje “nikšićkog piva” sa reprezentacijom na koju smo ponosni, ali i da ulijemo dodatnu podršku našim najboljim fudbalerima na predstojećim kvalifikacionim utakmicama. Na ovaj način pokazaćemo da su “nikšićko pivo” i navijači uvijek uz reprezentaciju - kazao je Mladen Fatić, brend menadžer Pivare “Trebjesa”.

Pored deset najboljih, i ostali ljubitelji fudbala i “nikšićkog” imaće priliku da dobiju lopte sa potpisima reprezentativaca, jer će Pivara “Trebjesa” u sklopu aktuelne promocije „Od navijača do igrača“ podijeliti 15.000 lopti.

Bonus video: