Božović: Utakmica protiv Moldavije značajna kao protiv Češke

Nije lako igrati u gostima, biće i malo pritiska na nas, jer svi očekuju pobjedu, ali vjerujem da ćemo to prebroditi jer imamo dosta iskusnih igrača u timu", rekao je Božović
14 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2013. 18:17h

Fudbalska reprezentacija Crne Gore kompletirala se drugog dana priprema za mečeve sa Moldavijom i Engleskom. Nedostaje samo Andrija Delibašić, koji je u nedjelju veče igrao protiv Barselone i trebao bi sjutra da se priključi saigračima.

Mladen Božović, golman mađarskog Videotona, uporedio je značaj predstojećeg meča u Kišinjevu sa baraž-duelima protiv Češke prije godinu i po.

"To je za nas najvažnija i presudna utakmica. Mnogo je bitno da osvojimo tri boda. Nije lako ni protiv koga igrati u gostima, biće i malo pritiska na nas, jer svi očekuju pobjedu, ali vjerujem da ćemo to prebroditi jer imamo dosta iskusnih igrača u timu", rekao je Božović, uz napomenu da Crna Gora putuje u Kišinjev sa velikim samopouzdanjem.

"Neće nam biti lako bez Drinčića, vrlo bitno igrača za naš tim, ali ko god istrči na teren daće maksimum. Imamo fudbalere koji mogu da naprave razliku i zato je najvažnije da damo 100 odsto. Putujemo sa samopouzdanjem zbog dobrih rezultata koje smo ostvarili u prošloj godini, naročito zbog trijumfa u Moldaviji".

Desni bek Savo Pavićević istakao je da on i njegovi saigrači moraju da zaborave svu euforiju koja vlada zbog utakmice sa Engleskom, i posvete se meču protiv Moldavije.

"Jeste euforija zbog Engleza, ali mi moramo da se skoncentrišemo na Moldaviju. Svi igrači razmišljaju samo o predstojećoj utakmici, koja je za nas prva i najvažnija. Pobjeda u Kišinjevu otvorila bi nam mnoga vrata", rekao je Pavićević.

Drugi trening na Starom aerodromu četa Branka Brnovića odradila je po jakoj kiši i vjetru, ali na terenu koji je bio u perfektnom stanju.

Galerija

Bonus video: