Navijači Vest Hema gađali Terija hot-dogom i novčićima

Dok se Teri zagrijavao uz aut-liniju u prvom poluvremenu, navijači „hamersa” su ga verbalno vrijeđali, a on im je odgovorio na provokativan način - mimikom podizanja trofeja u vazduh
50 pregleda 0 komentar(a)
Džon Teri, Foto: Beta/AP
Džon Teri, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.03.2013. 12:55h

Londonska policija pokrenula je istragu protiv navijača Vest Hema, koji su u nedjelju sa tribina „Stamford bridža” gađali kapitena Čelzija Džona Terija.

Navijači „čekićara” su bacali novčiće i flaše dok su igrači Čelzija slavili gol Franka Lamparda, njegov jubilarni 200. za klub, a na teren je čak bačen i hot-dog.

Iz policije su potvrdili da je pokrenuta istraga nakon službeno uložene žalbe.

Inače, tokom cijelog susreta je bilo tenzija između Terija i navijača Vest Hema, kluba čije je boje branio tokom omladinske karijere.

Dok se Teri zagrijavao uz aut-liniju u prvom poluvremenu, navijači „hamersa” su ga verbalno vrijeđali, a on im je odgovorio na provokativan način - mimikom podizanja trofeja u vazduh.

Teri je u Čelziju osvoji tri titule prvaka Engleske, pet FA kupova, jednu Ligu šampiona i dva Liga kupa, a njegov matični klub šeta od Premijer lige do Čempionšipa.

Zanimljivo, Čelzi je ove sezone bio u centru četiri različite policijske istrage - zbog optužbi za rasističko vrijeđanje sudije Marka Klatenburga prema Džon Obiju Mikela na utakmici protiv Mančester junajteda, potom zbog povrede koljena redara na istom meču, te zbog skandala u Svonsiju, kada je Eden Azar udario sakupljača lopti.

Bonus video: