Vidić: Titula je u našim rukama

Siti je prošle godine golovima u sudijskoj nadoknadi vremena osvojio šampionsku titulu, a Vidić je rekao da njegova ekipa to ne bi smjela ponovo da dozvoli
68 pregleda 1 komentar(a)
vidić, Foto: Reuters
vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.03.2013. 15:34h

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je danas da je šampionska titula Premijer lige u rukama njegovog kluba, ali da prvenstvo još nije završeno.

Mančester junajted je juče pobijedio Reding sa 1:0 i uvećao prednost na 15 bodova u odnosu na aktuelog šampiona Engleske Mančester siti, koji je izgubio od Evertona sa 0:2.

"Osvojili smo tri boda, ali ih nismo dobili lako. Želite da pobijedite i da na miru igrate za reprezentaciju tokom pauze zbog kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a to smo i uradili", rekao je Vidić za klupsku televiziju.

"Sada možemo da razmišljamo o narednim utakmicama. Imamo 15 bodova prednosti i ne smijemo dozvoliti da se nešto promijeni. Titula je u našim rukama, ali ima da se igra još utakmica, a neke na gostovanjima su za nas tradicionalno teške. Ništa još nije gotovo, ali smo u dobroj poziciji", dodao je srpski fudbaler.

Siti je prošle godine golovima u sudijskoj nadoknadi vremena osvojio šampionsku titulu, a Vidić je rekao da njegova ekipa to ne bi smjela ponovo da dozvoli.

"Ponekad možemo da osetimo da su navijači na tribinama nervozni jer razmišljaju o prošloj sezoni. To ne bismo smjeli ponovo da dozvolimo. U dobroj smo situaciji, trebalo bi da se opustimo i uživamo u fudbalu. Ovo su dobri trenuci za nas", rekao je Vidić.

Fudbalere Mančester junajteda u preostalih devet utakmica očekuju i derbi utakmice protiv Mančester sitija, Čelzija i Arsenala.

Bonus video: